Let's go to New York City!

ten populárny Times Square - preplnené všetkým možným


M&M shop ! plno !! 


Coney Island 



Cierne na bielom!
Piatok cca o 12, teda na pravy obed zazvonil sofer naozajstnej limuziny. Osemmiestna limuzina pre styri drobne osoby a osem batozin. Susedia si nas pofotili ako prave celebrity. my sme nalodili, pustili Arielu morsku pannu a zalahli. 
O dve/tri hodiny nasledovala cik/kava/jedlo pauza. Na parkovisku sme budili dojem. Lol. Odvtedy sa vsetko zacalo kazit. Mala plakala, ze nechce uz sediet v sedacke a pol hodinu nato, uz bol nespolojny mlady pan. 
O hodinu neskor.. vystupovaaaaat! Sme tu! Vitaj Manhattan - cast Hell's Kitchen - znie to drsne, akoze v noci sama ani na krok, ale opak je pravdou. Saky paky plus DVA KOCARE!! sme dovliekli na druhe resp tretie poschodie a samozrejme ziaden vytah - naco. 
Byt - iluzie z filmu priatelia som stratila pri vatupe. Byt za 600 000 $ a pritom vacsi jednoizbak v centre nyc. omg!
Starbucks na kazdom! rohu. Centrum je hlucne, miestami spinave, narocne na chodenie, preplnene turistami a tak dalej. s dvoma detmi, ich premenlivou naladou a kocarmi sme to prestradovali hore dole.
Times Square uz nechcem ani vidiet. Sp s malym na gauci a teda to je zazitok. Volam ho roomie- spolubyvajuci.  Neviem ci mam z pobytu v city vacsie strest ja s  alebo decka. Miestami to bol horor. Ok. Doat stazovania, idem na fotky... Nech nezabudnem - mam naj hm!! Kazde rano mi donesie zo Starbucksu latte a nejaku mnamku pod zub!! 💕💕💕








na fotkach vidite moj vyhlad z kuchyne (ps klima v celku strcena v okne robi ramus), moja naj zmrzka na svete (osviezi), kolotoc a plaz je z coney islamd (cestou spat som videla Sochu slobody), Rockefeller center, Times square (ten sveter, kabelka, tricko, nohavice, ponozky aj tenisky mam nove, lol) a samozrejme Central park! 

Good night do Europy 😊😊

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Innsbruck

Štvordňový trip (Zagreb; Ljubljana; Bled)

tour de Austria *Linz,Graz,Salzburg*