Zastavka c. 2 LAS VEGAS

Santa Monica sa opúšťala ťažko. Cesta bola fést nudná! Pôvodne sme chceli ísť na východ slnka v Grand Canyon (vyhliadka South Rim)- štát Arizona, ale na pol ceste sme sa rozhodli, že nebudeme riskovať bezpečnosť. Velice rýchlo som našla krááááásne a lacné!! ubytko a na druhé ráno sme vyrazili a tu sú výsledky (nemožné parkovanie nespomínam a ďalších 15 minútový hike len ku vstupu nespomínam a tiež žiaden signál! T-Mobile!!! )





sedieť tu celý deň, tak nemám dosť!! rýchlo fotky, vychutnať a smer Las Vegas. Do LV sme prišli za tmy! <3 nenormálny pohľad. Všetko osvetlené, takže už z diaľky bolo viditeľné to turistické centrum. Zaparkovali sme pri hosteli (18 dolárov na osobu, ale tie raňajky!!) a po ďalšom dlhšom uvažovaní razíme smer Downtown! Kupujeme pohľadnice, artefakty, kávu - Starbucks, prechádzame hore dole, riešime ľudí, život a čerešnička večera je Zip Line o pol noci <3 aka presvedčila som ženy, lebo výšky a adrenalín sú moje. 

A čo sme videli na druhý deň? Palmy, nápis Las Vegas, Elvisa, Eifelovku, Sfingu, Benátky (fotky nižšie hovoria samé za seba a slová nebudú potrebné)... Stretli sme náhodne na eskalátoroch Čechov - tí isto nechápali a keď sme prišli k autu, zistili sme, že nebolo zamknuté :D 
Počasie nám zatiaľ prialo (až na posledné dva dni v San Franciscu..)
















Las Vegas treba vidieť/zažiť - za svetla či za tmy. Fotky, blogy či videá nikdy nezachytia tú atmosféru. Ľudia uvoľnení, mesto čisté, hlasná hudba, dobrá nálada na uliciach. To chceš!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Innsbruck

Štvordňový trip (Zagreb; Ljubljana; Bled)

tour de Austria *Linz,Graz,Salzburg*